Salerno: încearcă să se sinucidă tăindu-și gâtul cu ciobul unei sticle, bărbat român în stare gravă la spital

Scenă dramatică în această dimineață de 15 ianuarie 2018 în piazza Portanova din Salerno, unde un bărbat român de circa 50 de ani a încercat să se sinucidă tăindu-și gâtul cu un ciob de sticlă.

Totul s-a întâmplat în locul unde până astăzi se afla bradul de Crăciun pe care lucrătorii primăriei tocmai îl demontau. Din primele informații reiese că bărbatul român a luat ciobul de sticlă dintr-un coș de gunoi de pe Corso Vittorio Emanuele și apoi a încercat să-și ia viața provocându-și o tăietură adâncă la gât, scrie ziarul La Repubblica.

Intervenția promptă a lucrătorilor care demontau bradul de Crăciun i-au salvat viața conaționalului nostru, care ulterior a fost transportat cu ambulanța la spitalul San Giovanni di Dio e Ruggi d’Aragona.

Potrivit sursei citate, bărbatul se află în stare gravă dar nu riscă să moară. Nu se știe deocamdată ce anume l-a împins pe conaționalul nostru la acest gest extrem dar autoritățile din Salerno anchetează în continuare pentru a afla mai multe detalii.

Reamintim pe această cale tuturor românilor din Peninsulă că în Italia avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI