Salerno – român de 53 de ani găsit mort pe plaja din Campolongo.

Sfârșitul anului 2016 nu s-a prezentat, din nefericire, fără evenimente tragice, unul dintre aceste evenimente având loc în provincia Salerno, mai exact în apropiere de plaja din localitatea Campolongo, unde un biciclist a descoperit ieri după-masă, 1 ianuarie, 2017, cadavrul unui bărbat.

Este vorba de trupul fără suflet a lui Mateiu Puiu-Aurel, cetățean român de 53 de ani, aparent fără adăpost dar care, din relatările carabinierilor din Santa Cecilia, ar fi fugit din incinta unui spital unde era internat pentru recuperare dat fiind că în brațul acestuia, confirmă din nou carabinierii, s-a găsit un ac de tip fluture folosit pentru terapia intravenoasă.

Cadavrul său a fost găsit pe o străduță închisă traficului unde biciclistul era în trecere și a observat cadavrul bărbatului român în iarba înaltă de câțiva centimetri.

După o primă examinare a anchetatorilor, bărbatul nu pare să aibă semne de violență pe corp și decesul ar fi avut loc cu cel puțin o zi înainte de a fi găsit, pe 31 decembrie, 2016. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la morga spitalului “San Luca” din Vallo della Lucania unde urmează să fie făcută autopsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.