Salerno: româncă de 29 de ani bătută în fața copiilor de concubinul italian. Agresați și carabinierii și polițiștii care au încercat să-l oprească

Antonio Squitieri, 43 de ani, arestat pentru violență în famailie. Sursa foto: asalerno.it

Antonio Squitieri, cetățean italian de 43 de ani, rezident în Pontecagnano Faiano, provincia Salerno, a fost arestat în seara zilei de miercuri, 6 decembrie 2017, pentru violență în familie și rezistență și violență împotriva unui oficial public.

Carabinierii din localitatea Battipaglia au fost solicitați prin telefon să intervină în acea seară, în via Petrarca, pentru a opri o ceartă violentă din cadrul unei familii. Sosiți la fața locului, unde între timp ajunseseră și câțiva agenți de la Poliția Municipală, l-au surprins pe Squitieri în timp ce o lovea în mod brutal pe concubina sa, o femeie română de 29 de ani, chiar în fața copiilor: un băiat de 12 ani, avut dintr-o relație precedentă a femeii, și o fetiță de numai 11 luni, avută cu concubinul italian.

În încercarea de a-l opri pe bărbatul italian, atât carabinierii cât și polițiștii au fost loviți cu pumnii și picioarele de către acesta, până când într-un final au reușit să-l imobilizeze și să-l ducă apoi în arest, relatează ziarul local aSalerno.it.

Conaționala noastră a fost condusă la spitalul San Giovanni di Dio e Ruggi d’Aragona din Salerno, unde a primit îngrijiri medicale pentru rănile pe care bărbatul i le-a provocat pe față, la abdomen și la umărul drept, fiind externată ulterior cu o prognoză de 10 zile pentru recuperare.

Antonio Squitieri a fost judecat în această dimineață și s-a dispus arestul la domiciliu pentru el, mai scrie sursa citată.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor: