Salerno – tânăr român de 26 de ani decedat în circumstanțe misterioase pe rampa de pe ieșire de pe autostrada A3 spre Contursi Terme

Un tânăr român în vârstă de numai 26 de ani, pe nume Florin Marcel Iancu, a decedat în această dimineață de 10 martie 2017, în jurul orei 6:30, în plină stradă, pe rampa de ieșire de pe autostrada A3 Salerno-Reggio Calabria spre localitatea Contursi Terme (provincia Salerno), după ce a fost abandonat acolo împreună cu cumnatul său de către alte două persoane ale căror detalii nu au fost relatate presei de către autorități până în acest moment.

Din primele relatări aflăm că tânărul ar fi suferit un infarct, alarma fiind dată de cumnatul său care a chemat de urgență ambulanța. Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță au încercat să resusciteze tânărul român dar eforturile lor au fost în van.

Tânărul decedat și cumnatul său se pare că provin dintr-o tabără de romi aflată în localitatea Caivano, provincia Campania, și au fost abandonați pe rampa de ieșire a autostrăzii A3 din Contursi Terme de către alte două persoane cu care aceștia se aflau în mașină. Anchetatorii încearcă acum să afle cum au ajuns cei doi bărbați acolo, la o distanță atât de mare de casă, dar și motivul exact care ar fi cauzat moartea tânărului, având în vedere circumstanțele misterioase în care a avut loc decesul, acest lucru urmând să fie stabilit cu precizie după ce va fi executată autopsia cadavrului.

Distribuie acest articol