Salvini despre românul care a violat ore în șir o femeie: „Să fie castrat chimic!”

Un bărbat român în vârstă de 34 de ani, Nicolae Istrati, a fost arestat la Milano, acuzat că a violat o femeie de origine chineză în noaptea dinspre 18 spre 19 iulie într-un bar din orașul Piacenza. Nicolae Istrati a violat femeia într-un bar, după ce a legat-o și i-a astupat gura. Este acuzat de violență sexuală, răpire și jaf.

Pe pagina sa de Facebook, ministrul de Interne și liderul extremei drepte italiene, Matteo Salvini, a transmis un mesaj dur, așa cum ne-a obișnuit:

„Pentru cei care se fac vinovați de asemena fapte, zero reducere la pedeapsă, condamnare la închisoare și castrare chimică!”

Salvini își exprimă uimirea și dezacordul asupra faptului că românul, chiar dacă executa o pedeapsă de arest la domiciliu, ieșea în timpul zilei pentru a merge la muncă: „Era deja condamnat la arest domiciliar dar beneficia de ieșiri pentru a merge la muncă????”, apoi, ministrul de intern eitalian, continuă: „Mulțumesc forțelor de ordine pentru promptitudinea acțiunii lor și o îmbrățișare victimei.”.

În timp de circa o oră, postarea lui Salvini pe Facebook a primit peste 9.000 de aprecieri, mai mult de 1.200 de distribuiri și 1.300 de comentarii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Bravo, domnule ministru Salvini”, scrie un utilizator. „Sunt pe deplin de acord cu dvs., dar dacă îmi pot permite, să facă închisoare din Italia, dar pe cheltuiala statului de origine, deoarece cetățeanul italian nu ar trebui să plătească în continuare pentru a menține astfel de persoane. Forza Căpitane, continuă așa! W Italia ?? Cu respect de la un cetățean italian umil.”

Fermato a Milano un pregiudicato romeno di 34 anni per lo stupro di una barista a Piacenza.Era già agli arresti…

Posted by Matteo Salvini on Friday, 20 July 2018

@rotalianul