Funeraliile lui Sandu Răchită, românul care și-a pierdut viața în Italia. În urma sa rămân trei fii și o soție îndurerată

Este stabilită pentru sâmbătă, 2 martie, înmormântarea românului Sandu Răchită, 52 de ani, decedat în Italia în urma unui accident de mașină, informează quibrescia.it. Funeraliile vor avea loc la Edolo, unde bărbatul locuia cu soția și cei trei copii ai săi. Luni, 25 februarie, Sandu Răcită și-a pierdut viața după ce a ieșit cu mașina de pe carosabil și s-a ciocnit de un zid de piatră. Românul a decedat la puțin timp după accident.

Sandu Răchită era rezident de mai bine de 10 ani la Edolo, în provincia Brescia din nordul Italiei. Luni seară se deplasa cu o camionetă marca Citroen de la Malonno spre Edolo când a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un autoturism Fiat care circula din direcția opusă, ca apoi să iasă în afara carosabilului și să se izbească de o stâncă de pe marginea șoselei. Impactul i-a fost fatal, Sandu Răchită a decedat la puțin timp după ce a fost transportat la dispensarul din Edolo.

Muncitor harnic, foarte respectat în localitatea sa, Sandu reușise împreună cu soția să își cumpere un apartament la Edolo, pe care și-l aranjaseră cu banii câștigați din munca lor, de oameni cinstiți și responsabili.

Rudele, prieteni, toți cei care vor dori să fie prezenți, sunt așteptați sâmbătă, 2 martie, la biserica din Edolo pentru a-și lua rămas bun și pentru a le fi alături soției și celor trei fii, într-unul dintre cele mai grele momente din viața lor.

Sandu Răchită, decedat în Italia într-un tragic accident rutier. Foto: teleboario.it