Sanremo: bărbat italian crează un profil fals cu numele fostei soții românce pe un site cu dame de companie

Arestat la Sanremo, în privincia Imperia din Liguria un bărbat italian în vârstă de 46 de ani care a fost acuzat de nenumărate abuzuri împotriva fostei soții românce și a fiului lor în vârstă de numai 6 ani, informează ilsecoloxix.it.

Bucătar de meserie, bărbatul italian a început încă din anul 2014 să-și persecute fosta soție, o tânără română de 27 de ani și pe fiul lor, un băiețel de 6 ani.

La momentul respectiv, pe lângă numeroasele abuzuri, insulte și amenințări cu moartea la care a fost supusă femeia română, fostul soț a creat un profil fals cu numele femeii, numărul de telefon precum și adresa acesteia, pe un site de escorte (femei care prestează servicii de companie pentru bărbați, activitate care sfârșește de cele mai multe ori cu acte sexuale de prostituție).

Denunțat, agresorul a fost arestat și condamnat cu închisoarea. După ispășirea pedepsei, eliberat din închisoare, a reînceput să-și persecuteze fosta soție și fiul, băiețelul de 6 ani căruia, tatăl i-a distrus pașaportul în fața carabinierilor pentru ca acesta să nu poată pleca în România cu mama sa.

Italianul a fost pentru a doua oară arestat dar autoritățile și legea italiană nu au reușit să oprească furia și abuzurile bărbatului. Zilele trecute, prezentându-se din nou la domiciliul fostei soții, a continuat să o amenințe și să o insulte fiind astfel arestat din nou.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Fenomenul de stalking

Este des întâlnit atât în rândul femeilor cât și al bărbaților deopotrivă și este recunoscut ca infracțiune în legislatia țărilor civilizate.

Stolker-ul nu suportă ideea că o relație se poate și sfârși, nu poate accepta închiderea unei relații ci o percepe ca pe un abandon devastator, pe care îl neagă și își construiește propriul său scenariu care să-i demonstreze contrariul.

Nu treceți cu vederea astfel de comportamente, uneori, din păcate, o situație de stalking poate sfârși în cel mai tragic mod.

Dacă trăiți în Italia și sunteți victima unui astfel de individ, dacă primiți amenințări și vă simțiți persecutată de insistențele unei anumite persoane, adresați-vă imediat celei mai apropiate secții de poliție sau sunați la numerele de telefon:

  • 112 – Carabinieri;
  • 113 – Poliție;
  • 1522 – Birou antistalking.