Sardegna: șoferiță italiancă accidentează o badantă română și fuge de la locul accidentului

O tânără italiancă în vârstă de 25 de ani a fost arestată și acuzată de neacordarea primului ajutor și leziuni provocate unei femei românce în vârstă de 36 de ani, în urma unui accident, informează unionesarda.it.

Potrivit rechizitoriului întocmit de carabinierii din Muravera și Villaputzu (Sardegna) tânăra șoferiță italiancă, la bordul unui autoturism Fiat Uno, s-ar fi angajat într-o depășire hazardată fără să își ia măsurile de siguranță necesare, la intrarea pe podul de peste râul Flumendosa (strada statală 125), unde carosabilul se îngustează.

Mașina, în timpul manevrei, a lovit-o pe femeia română ce mergea pe jos, pe marginea străzii, împreună cu alți doi conaționali de-ai noștri.

Lovitura puternică suferită de femeia română ce lucrează ca badantă la Muravera de mai mulți ani, a aruncat-o la pământ și i-a provocat fracturi la brațul drept, care vor necesita un termen de circa 30 de zile de îngrijiri medicale.

Mașina la volanul căreia se afla tânăra italiancă de 25 de ani nu s-a oprit, continuându-și drumul. Au fost alertate imediat autoritățile și ambulanța. Carabinierii au reușit în scurt timp să identifice mașina, datorită oglindei retrovizoare găsită pe asfaltul străzii și care se desprinsese în urma impactului dintre mașină și femeia română. Controlând codul identificativ au descoperit că era vorba de o mașină Fiat Punto omologată între 2009 și 2003, iar din acest punct au mai fost necesare doar câteva ore să o identifice și să o localizeze pe șoferița italiancă, arestată imediat cu acuzația de neacordarea de prim ajutor și rănirea femeii românce.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol