Șarpe găsit pe stradă în Italia. Mai mulți oameni au declarat că sunt proprietarii

Un șarpe piton regal de un metru și jumătate a fost descoperit pe străzile din Mantova, la granița cu Curtatone. Echipa de pompieri a intervenit rapid, recuperând șarpele și transportându-l la un centru faunistic din zonă.

Alarmă a fost dată de un angajat al companiei Mantova Calcestruzzi, care a observat șarpele pe strada dintre via Pilla și via Cremona, la Mantova, informează Fanpage.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 11:30 și, în câteva minute, au ajuns la fața locului, unde au recuperat pitonul regal. La scurt timp, au sosit și agenții poliției ambientale, precum și alți experți în șerpi.

După ce vestea descoperirii a fost făcută publică, centrul faunistic a primit numeroase solicitări de adopție.

Aproximativ 10 persoane s-au prezentat la centrul faunistic „Loghino Bosco” din Curtatone, susținând că sunt proprietarii șarpelui.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a putut prezenta documentele necesare care să ateste proprietatea.

Prin urmare, animalul rămâne în centrul de recuperare a faunei sălbatice.

Proprietarul centrului de fauna sălbatică într-un interviu acordat ANSA a precizat:

„Am primit în jur de 20 de telefoane pentru adoptarea specimenului, dar nu pot face nimic. Sunt doar custode judiciar al pitonului pentru că există o anchetă deschisă de carabinierii forestieri”.

Și apoi a adăugat: „Va rămâne la latitudinea lor să examineze documentația pe care cineva o va prezenta în cele din urmă pentru a revendica proprietatea animalului”.