Șarpe veninos găsit de o familie sub bradul de Crăciun. Veninul lui ucide un om în câteva de minute

Surpriza pe care au avut-o membrii unei familii din Queensburgh (Africa de Sud), în aceste zile premergătoare sărbătorilor de iarnă, nu a fost una dintre cele mai plăcute, ci dimpotrivă. Unul dintre cei mai periculoși șerpi din lume s-a strecurat în casa lor, sub bradul de Crăciun.

Șarpele, un exemplar Black Mumba, lung de peste doi metri, a intrat în casa familiei respective prin ușa lăsată deschisă și inițial a urcat în bradul de Crăciun. Ulterior, a alunecat la baza acestuia.

Este unul dintre cei mai periculoși șerpi din lume. O singură mușcătură eliberează o neurotoxină cu efect rapid, care poate ucide un om în numai 20 de minute.

Expertul în reptile, Nick Evans, a fost chemat să prindă șarpele, după care a făcut o postare pe Facebook în care a menționat:

„Moșul mi-a lăsat un cadou de Crăciun mai devreme, nu la mine acasă, ci sub bradul altcuiva din Queensburgh. Mi-aș fi dorit să mă aștepte pe copac. Ar fi ieșit niște fotografii grozave! Familia a fost destul de șocată, după cum vă puteți imagina.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Distribuie acest articol