Savona – româncă de 19 ani, gravidă, găsită cu un pistol și 720 de grame de cocaină pură în casă.

În cursul unei razii ce a avut loc luni dimineața, 7 noiembrie, 2016, carabinierii din Loan, provincia Savona, au bătut la ușa româncei Sorina Genete, de numai 19 ani și gravidă, care în aparență ducea o viață normală, ca oricare altă viitoare mamă care așteaptă un copil.

Numai că ceea ce i-a dus pe carabinieri la ușa româncei au fost declarațiile și plângerile vecinilor, preocupați de faptul că în casa Sorinei era un ”du-te vino” continuu de persoane suspecte. În urma acestor semnalări, carabinierii au pornit o anchetă, care a durat câteva zile până au decis că e nevoie de o percheziție în casa suspectă, care se află în via Aurelia, zona Ceriale din Loano.

Pătrunși în casa româncei, care între timp s-a descoperit că este vorba de o fostă-prostituată, forțele de ordine au găsit, printre altele, pătuțul pentru viitorul copil, cădița și alte obiecte și jucării destinate sosirii noului copil. Însă, în cădița copilului pentru baie, carabinierii au găsit câteva doze de cocaină pură.

Căutând prin toată casa, în final, au fost găsite peste 700 de grame de cocaină pură, împărțite în doze pentru a fi vândută, plus un cântar de bucătărie și peste 1.400 de euro în bancnote de 50 de euro, foarte probabil proveniți din vânzarea de droguri.

În bucătărie, în schimb, sub mobilier, carabinierii au descoperit și un pistol de calibrul 7,65, fără matricolă dar încărcată cu muniție și gata pentru a fi folosit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a fost arestată pe loc, acum aflându-se la închisoarea pentru femei ”Casa Circondariale di Genova Pontedecimo” din Genova, între timp ancheta continuând cu scopul de a se afla proveniența armei precum și dacă mai sunt implicate și alte persoane, scrie ziarul online Savona News.

Distribuie acest articol