Scala di Milano, cei mai buni jucători de fotbal din lume anunțați la Best FIFA Football Awards

Cei mai buni jucători de fotbal masculin şi feminin din lume, vor fi anunţaţi luni, pe 23 septembrie, la Gala Best FIFA Footbal. Spectacolul va fi transmis în direct de la Scala di Milano, începând cu ora 20:30 (ora Italiei). În România se va putea urmări pe TVR 1 și TVR HD, iar în Italia pe canalul Raisport1.

Evenimentul va fi prezentat de fostul atacant Ruud Gullit, legendarul jucător al echipei AC Milan, şi de cunoscuta prezentatoare italiană Illaria D’Amico. Renumita Alla Scala Orchestra va fi responsabilă de muzica şi muzicalitatea evenimentului. În premieră, gala se desfăşoară în celebrul Teatro alla Scala, din Milano, primul loc destinat operei de pe mapamond, care a fost, de secole, locul de întâlnire, pe scena sa, a elitelor muzicale. De-a lungul timpului, celebrul teatru a fost locaţie şi pentru mari prezentări sau show-uri fashion.

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi şi Virgil Van Dijk (care a câştigat UEFA Champions League şi a ajutat Olanda în finala UEFA Nations League) sunt finaliştii în competiţia celor mai buni jucători de fotbal ai anului 2018.

Lucy Bronze (care a câştigat liga, cupa şi UEFA Champions League destinată jucătoarelor de fotbal) şi jucătoarele de origine americană Alex Morgan şi Megan Rapinoe sunt cele trei nominalizate la categoria cea mai bună jucătoare de fotbal în 2019.

Trofeul Puskas pentru cel mai frumos gol al anului, premiile pentru Cel mai bun portar, Cel mai bun antrenor al unei echipe de jucători, Cel mai bun antrenor pentru o echipă de fotbal feminin, Premiul fanilor sau Premiul pentru fair play vor fi de asemenea anunţate la BEST FIFA Footbal Awards în această seară.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Este al patrulea an de când sunt decernate Premiile FIFA după ce asociaţia care a guvernat timp de 6 ani Balonul de Aur şi-a încheiat activitatea.