Scandal pe aeroport, trei zboruri spre Italia anulate de Wizz Air. A fost necesară intervenția polițiștilor

Trei zboruri programate din București spre Italia au fost anulate de compania aeriană Wizz Air în cursul serii de luni, 12 septembrie. Pasagerii și-au manifestat nemulțumirea și a fost necesară intervenția Poliției de Frontieră, relatează publicația Gândul.

Scandal pe Aeroportul „Henri Coandă” – Otopeni după ce compania aeriană low-cost Wizz Air a anulat trei curse, două spre Roma și una spre Pisa.

A fost anulat zborul cu numărul W63158 (Pisa), programat pentru decolare la ora 18:35; și W63145 (Roma) – 19:10 și W63146 (Roma) de la 23:50.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pe lista curselor anulate s-ar fi numărat inițial și zborul pentru Bologna, dar acesta a fost în cele din urmă efectuat.

Pasagerii nu au primit nicio explicație din partea companiei aeriene. Mulți dintre ei erau din alte localități din țară, veniți la București pentru a se îmbarca spre Italia și fără nicio posibilitate de cazare peste noapte.

Oamenii i-au acuzat pe angajații companiei că știau de aceste anulări, dar i-au lăsat să facă check-in-ul și apoi au chemat polițiștii de frontieră pentru a-i evacua din terminal. „Băiatul de la compania respectivă a știut de la bun început, dar a fugit și ne-a lăsat ca pe niște oi”, a spus un pasager revoltat.

Conform sursei citate, reprogramările zborurilor respective ar putea fi făcute abia peste o săptămână.