Scene de groază în Italia, un șarpe a căzut în capul unei femei. Locuitorii sunt înspăimântați

Momente de panică în localitatea Albano Laziale, regiunea Lazio, unde o femeie care se plimba prin centrul orașului a avut parte de o întâmplare înspăimântătoare.

În timp ce mergea liniștită pe via Leonardo Murialdo, un șarpe de un metru și jumătate a căzut pe capul ei, provenind dintr-o clădire abandonată, relatează La Repubblica.

Femeia a început să țipe în momentul în care șarpele i-a căzut pe gât, apoi pe braț, pentru a se prăbuși la sol după câteva secunde în care groaza a paralizat-o. Reptila, lungă de aproximativ un metru și jumătate conform declarațiilor femeii, s-a făcut apoi nevăzută.

Incidentul s-a produs marți, 13 iunie, iar autoritățile au intervenit imediat pentru a curăța zona, la solicitarea rezidenților înspăimântați de ceea ce s-a întâmplat.

Victima, șocată, nu a putut furniza suficiente informații care să ajute la identificarea speciei de șarpe, așadar nu se știe dacă era vorba de o viperă periculoasă sau doar de un șarpe neveninos.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Zona, deși situată în centrul orașului Albano Laziale, este plină de vegetație înaltă, rezidenții neștiind ce se ascunde printre plante și în clădirea abandonată.

„Chiar dacă vorbim despre terenuri private și clădiri care aparțin unor companii falite de zeci de ani, cred că ar trebui să se intervină într-un fel sau altul, din motive de siguranță publică și igienă”, a declarat un localnic.

„Agenția de Sănătate Locală și Primăria din Albano trebuie să ia măsuri urgente, înainte să se întâmple ceva și mai grav, considerând deja foarte grav ceea ce i s-a întâmplat vecinei noastre.”, a mai adăugat cetățeanul.

Locuitorii din Albano Laziale așteaptă acum ca autoritățile să ia măsuri pentru a asigura securitatea publică și să evite repetarea unor astfel de incidente îngrozitoare.