Scoțiancă măritată cu un român: „Gurile rele spun că se folosește de mine, dar e dragoste adevărată”

Povestea de dragoste dintre Alecx Tincu, un român de 32 de ani și Bobbie Muir, o tânără din Scoția în vârstă de 24 de ani, demonstrează încă o dată că acest minunat sentiment care se înfiripă între doi tineri nu ține cont de granițe sau religii, atât timp cât este sincer.

Rezidentă în localitatea Whitburn (West Lothian), Bobbie avea doar 17 ani când a fost trimisă într-o cursă plină de adrenalină tocmai de către Alecx, conaționalul nostru care lucra la caruselul ce abia sosise în parcul de distracții al orășelului, relatează publicația The Sun.

Numai ce și-au intersectat privirile și Bobbie a realizat că s-a îndrăgostit la prima vedere. A doua zi au avut prima întâlnire la McDonald’s și după numai șase luni ea l-a întrebat dacă nu vrea să se căsătorească cu ea.

Șapte ani mai târziu, cei doi tineri sunt părinții a trei copii frumoși și nu ar putea fi mai fericiți, în ciuda abuzurilor constante din partea unor cârcotași josnici, care nu încetează să-i agaseze pe rețelele de social-media.

Bobbie a mărturisit pentru The Sun: „Nu mă așteptam la așa ceva când m-am dus la spectacol în acea seară. M-a dat peste cap și de îndată ce a intrat în viața mea, a schimbat-o în bine.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Am avut momente complicate, suișuri și coborâșuri, dar ce căsătorie sau relație nu are? Mă simt atât de fericită de cum au ieșit lucrurile. Comentariile rasiste și oamenii cu mintea îngustă nu contează deloc pentru mine”.

Bobbie a mers atunci la parcul de distracții cu o prietenă și a recunoscut că Alecx este un tânăr atrăgător de îndată ce l-a văzut. A făcut chiar o glumă despre asta, iar unul dintre colegii lui Alecx a auzit-o și i-a spus acestuia.

După întâlnirea de la McDonald’s, au început o relație la distanță în timp ce el era pe drum, datorită serviciului său. Bobbie a recunoscut: „Am crezut că este polonez. Nici nu știam că România este o țară. A trebuit să-mi arate unde este (pe hartă – n.r.). M-am simțit atât de prost!”

Din cauza diferenței de vârstă de opt ani dintre ei, mama lui Bobbie și prietenii ei au avertizat-o să fie atentă. Dar Alecx a renunțat la slujba sa în care era mereu pe drumuri și șase luni de la prima întâlnire cu Bobbie și-au găsit o locuință să stea împreună.

Ea i-a propus să se căsătorească în septembrie 2016 și au oficializat relația doi ani mai târziu. Cuplul româno-scoțian are în prezent trei copii: Drew, de cinci anișori, Nico de trei și Montana de 12 luni.

Alecx Tincu cu soția și cei trei copii ai lor. Sursa foto: The Sun

Bobbie a explicat: „Lucram la acea vreme, așa că eram rațională. Niciunul dintre avertismente nu m-a deranjat. Știam în ce mă bag”. Dar tânăra scoțiancă era bombardată cu mesaje de la cârcotași care făceau afirmații ridicole despre soțul ei.

Mitocanii anonimi se ascundeau în spatele propriilor tastaturi și îi spuneau că Alecx nu este interesat de ea cu adevărat și că vrea doar viză (viza de ședere în Marea Britanie).

Bobbie a precizat: „Ei încearcă să fie inteligenți, dar cred că sunt doar geloși pe tot ce avem. Poate fi incredibil de frustrant și enervant. De ce cred ei că este în regulă să fii rasist și oribil? Dar eu știu adevărul și ei nu”.

Între timp, engleza lui Alecx s-a îmbunătățit mult de-a lungul anilor, iar acum schimbă lejer frazele în scoțiană cu cele în limba sa maternă. Copiii lor iau, de asemenea, o mulțime de lecții de limba română înainte de o posibilă vacanță de familie acolo, la sfârșitul acestui an.

Bobbie a conchis: „Este un vis să-i ducem acolo să-și întâlnească familia lor. Ne-am dorit să o facem de mai mult timp. Pur și simplu nu-mi vine să cred că ceea ce credeam că a fost o pasiune de bâlci s-a transformat în ceva atât de uimitor. El mi-a schimbat lumea”.

Distribuie acest articol