Se îndrepta spre Italia fără permis de conducere, dar pe drum i-a luat foc mașina. Român denunțat în Austria

Mașina unui român în vârstă de 40 de ani a luat foc în timp ce se deplasa pe autostrada A2 (Südautobahn) din Austria, spre Italia, informează ziarul austriac Kronen Zeitung. În urma verificărilor făcute de polițiștii interveniți la fața locului, aceștia au constatat că bărbatul român nu avea un permis de conducere valabil.

Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit la motorul mașinii conduse de cetățeanul român în jurul orei locale 14:20 de miercuri, 3 iunie. Șoferul, care în acel moment se afla în dreptul localității Villach-Magdalen, a reușit să iasă de pe autostradă și să tragă pe dreapta înainte ca flăcările de la motor să provoace o tragedie.

Mașina a cărui motor a luat foc. Sursă foto: 5min.at

Incendiul a fost stins apoi de un angajat al companiei ASFINAG, care se ocupă cu întreținerea străzilor și care trecea întâmplător prin zonă. Autoturismul bărbatului român a suferit daune serioase la motor doar, restul mașinii nefiind afectată de flăcări.

Mașina a cărui motor a luat foc. Sursă foto: 5min.at

La fața locului au sosit în scurt timp polițiștii care, în timpul verificărilor de rutină, au descoperit că șoferul român nu deținea un permis de conducere valabil. Românul de 40 de ani s-a ales astfel cu un denunț penal la autoritățile austriece.