O femeie română se întorcea cu autobuzul în Italia dar a fost arestată de polițiști. Era condamnată la 8 ani de închisoare

O femeie română în vârstă de 49 de ani era dată în urmărire de autoritățile italiene încă din anul 2014, când a fost condamnată la 8 ani de închisoare, dar abia acum polițiștii italieni au reușit să o găsească. Călătorea liniștită la bordul unui autobuz care venea din România, când a fost identificată de Poliția de Frontieră din Fernetti (Trieste) în urma unui obișnuit control rutier, scrie Il Gazzettino.

Femeia, cu inițialele F.C., a fost condamnată în anul 2014 mai întâi de Curtea Judecătorească din Trani, apoi de Curtea de Apel din Bari pentru infracțiunile de asociere criminală, de proxenetism și exploatare a prostituției, inclusiv a minorilor și de favorizarea imigrației ilegale, în complicitate cu alte persoane.

Autocarul care venea din România a fost oprit pentru un control în timpul activităților obișnuite de combatere a criminalității transfrontaliere. Femeia a fost identificată, arestată, transportată la închisoarea „Ernesto Mari” din via del Coroneo – Trieste și pusă la dispoziția autorității judiciare.