Sergiu, mort în Italia în drum spre locul de muncă. „Suntem devastați! A fost pilonul nostru!”

În dimineața zilei de miercuri, 6 decembrie 2023, a avut loc la Punta Ala, în provincia Grosseto, un grav accident rutier în care și-a pierdut viața un tânăr român în vârstă de numai 30 de ani, informează Corriere della Sera.

Sergiu Andrei Avieriței lucra ca grădinar, împreună cu fratele său, la „Gardens”, o companie specializată în întreținerea spațiilor verzi din Punta Ala, un sat care aparține comunei Castiglione della Pescaia.

În jurul orei 7:50 se deplasa spre locul de muncă, la volanul autoturismului său, un Volkswagen Golf, când, nu se știe din ce cauze, a pierdut controlul mașinii, a părăsit carosabilul și s-a izbit de un copac.

657037a6b098c (1)
Mașina în care și-a pierdut viața Sergiu Avieriței. Sursa foto: Corriere della Sera

Sergiu și-a pierdut pe loc viața.

David Benini, proprietarul companiei Gardens, și-a exprimat tristețea și șocul pe care l-a avut la aflarea veștii:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Nu se poate muri la 30 de ani, suntem devastați! Sergiu a fost cu noi de mulți ani, era un muncitor sârguincios, atent și precis. El și fratele său, Ionuț, au fost pilonii noștri de mult timp. Este o pierdere absurdă.”

photo_2023-12-06_17-50-04
Sergiu Andrei Avieritei, mort în Italia la numai 30 de ani, într-un accident rutier. Sursa foto: Facebook

David Benini, proprietarul companiei Gardens, și-a exprimat tristețea și șocul pe care l-a avut la aflarea veștii:

„Nu se poate muri la 30 de ani, suntem devastați. Sergiu a fost cu noi de mulți ani, era un muncitor sârguincios, atent și precis. El și fratele său au fost pilonii noștri de mult timp. Este o pierdere absurdă.”

Carabinierii din Punta Ala investighează circumstanțele accidentului

Conform primelor ipoteze se crede că Sergiu ar fi putut ațipi la volan sau un animal a apărut brusc în fața mașinii. De asemenea, este posibil să se fi simțit rău. Sunt luate în considerare și condițiile meteo, șoseaua fiind umedă la momentul accidentului.

Tânărul nostru conațional, originar din Hârlău, județul Iași, lasă în urmă o fetiță care va fi nevoită să crească fără tată.

După accident, șoseaua a fost temporar închisă pentru a facilita operațiunile de salvare și investigații.

Comunitatea din Punta Ala și colegii de la Gardens sunt profund îndurerați de pierderea lui Sergiu, rememorându-i dedicarea și profesionalismul în muncă.