Sfârșit cumplit pentru o bătrână din Italia, a căzut peste focul din șemineu și a murit carbonizată

O femeie în vârstă de 80 de ani a murit în urma unui tragic accident casnic petrecut în comuna Sant’Angelo di Brolo, provincia Messina. Rosina Danzè a căzut peste focul care ardea în șemineul casei sale și a fost găsită carbonizată de soțul său.

Rosina Danzè locuia împreună cu soțul său într-o casă mică în sătucul Lunella, unde aveau un șemineu pentru încălzirea locuinței.

În zilele reci, cuplul de vârstnici obișnuia să aprindă focul în cămin, așa cum s-a întâmplat și în seara fatidică.

Potrivit publicației La Gazzetta del Sud, într-un moment al serii, soțul Rosinei a ieșit pentru a aduce mai multe lemne de foc din magazie.

La întoarcerea în casă, acesta a descoperit-o pe soția sa moartă, carbonizată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia se încălzea în fața focului când, probabil i s-a făcut rău, a căzut peste buștenii care ardeau și și-a pierdut cunoștința.

Arsurile suferite de Rosina au fost extrem de grave și, deși soțul său a chemat imediat numărul de urgență 118, pentru ea nu a mai fost nimic de făcut.

Un echipaj medical de la Capo d’Orlando și carabinierii de la stația locală, împreună cu pompierii, au ajuns la fața locului.

Odată constatat decesul femeii, militarii au pus casa sub sechestru pentru a efectua cercetările necesare.

Procuratura din Patti a deschis o anchetă, deși în prezent ipoteza cea mai plauzibilă pare a fi un accident.

Femeia a căzut peste buștenii care ardeau în șemineu când i s-a făcut rău sau doar s-a dezechilibrat și nu a mai avut forța de a se ridica la timp. Flăcările au învăluit-o instant și nu a mai avut puterea de a cere ajutor.

Soțul femeii, aflat în stare de șoc, a fost consultat de personalul medical prezent la fața locului.