Sfârşit cumplit pentru un tânăr român din Italia, victimă a unui dramatic accident rutier

Un accident rutier dramatic a avut loc vineri, 12 februarie, la Sedegliano, în Friuli-Venezia Giulia, în urma căruia un tânăr român de numai 21 de ani și-a pierdut viața și un alt conațional a fost grav rănit.

Băiatul care a decedat se numea Ioan Denis Pascalina și era originar din Târgu Neamț. În prezent era rezident la San Giorgio Della Richinvelda și lucra ca muncitor agricol în viile din împrejurimi, scrie Il Messaggero Veneto.

Vineri, în jurul orei 16:00, Denis călătorea împreună cu alți doi colegi români, într-o mașină Ford Escort station wagon. La ieșirea dintr-o curbă, mașina în care se aflau românii noștri s-a ciocnit frontal cu un autoturism Lancia Y în care se aflau două femei din Ragogna. În urma impactului puternic, Denis a fost aruncat afară din automobil, dar mașina s-a răsturnat și a căzut peste el. Tânărul nu a avut nicio șansă de supraviețuire, a murit la locul accidentului.

Sfârşit cumplit pentru un tânăr român din Italia, victimă a unui dramatic accident rutier

Unul dintre ceilalți doi români din mașina Ford este grav rănit și a fost transportat la Spitalul Santa Maria della Misericordia cu elicopterul. Celălalt a suferit răni ușoare. Femeia de la volanul mașinii Lancia, în vârstă de 65 de ani, este de asemenea la spital în stare gravă.

Moartea tânărului român a provocat multă durere și tristețe în sufletele prietenilor și familiarilor săi. Pe rețelele de socializare sunt nenumărate mesajele care exprimă condoleanțe, regrete și păreri de rău pentru moartea timpurie a băiatului: „Doamne, de ce el? Ai plecat atât de tânăr dragul nostru lăsând în urmă durere și tristețe, un gol imens și lacrimi de durere fără margini. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, vei rămâne veșnic în inima si sufletele noastre.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Foto articol: profilul Facebook