Sfârșit tragic pentru o badantă română din Italia, a căzut pe scări și a murit la locul de muncă

O femeie română cu inițialele F.B., în vârstă de 40 de ani, care lucra ca îngrijitoare în casa unui cuplu din Fabriano, provincia Ancona (Marche), a avut parte de un sfârșit tragic miercuri, 17 iunie, când a alunecat și a căzut pe scări, lovindu-se puternic la cap, relatează Il Resto del Carlino.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 19:00.

O clipă de neatenție sau o fatalitate a pus capăt vieții conaționalei noastre care lucra cu un contract de muncă regular pentru doi bătrâni, soț și soție, ambii cu vârste în jur de 80 de ani.

Femeia cobora scările când nu se știe exact dacă a pus piciorul greșit sau a alunecat, fapt este că a căzut și după un zbor de câțiva metri corpul s-a izbit de pardoseala de la parterul vilei în care lucra. Un impact foarte puternic, în urma căruia victima a suferit un traumatism în partea din spate a capului.

Bătrânii au auzit zgomotul făcut de căderea corpului și au înțeles imediat gravitatea situației. Ei au sunat la salvare și la fața locului s-a prezentat personalul sanitar de la spitalul Engles Profili din Fabriano. Din păcate, în ciuda încercărilor medicilor de pe ambulanță de a-i salva viața, femeia română a murit la câteva minute după sosirea acestora.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Au fost anunțați carabinierii din Fabriano care au deschis o anchetă pentru a verifica dinamica celor întâmplate. După ce au ascultat declarațiile celor doi bătrâni, au verificat probele de la fața locului și au primit rapoartele medicilor cu privire la traumele suferite de biata femeie, autoritățile au decis că moartea îngrijitoarei românce s-a datorat unei fatalități tragice.

Corpul neînsuflețit a fost pus la dispoziția familiei astăzi. Sicriul va fi transportat în România unde femeia va fi înmormântată.