Sfârșit tragic pentru o româncă din Italia, moartă într-un accident rutier la numai 42 de ani

O femeie română în vârstă de 42 de ani care era rezidentă în localitatea italiană Verdello din provincia Bergamo, și-a pierdut viața în seara zilei de miercuri, 11 decembrie 2019, în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura de sud a orașului Bergamo, în dreptul localității Zanica.

Era în jurul orei 22:30 de ieri seară când conaționala noastră se îndrepta la bordul mașinii sale BMW în direcția Seriate. Cealaltă mașină implicată în accident, un automobil Fiat Punto, venea din sens opus și se îndrepta spre Stezzano. Din cauze necunoscute încă, una dintre mașini a intrat pe celălalt sens de mers, iar cele două autoturisme s-au lovit frontal când se aflau în trecere pe sub podul de pe via Pradona.

Impactul între autoturismele BMW și Fiat a fost unul foarte puternic, iar femeia română a decedat pe loc. Șoferul celeilalte mașini în schimb, un bărbat italian de 40 de ani care este rezident în Urgnano, a suferit răni foarte grave și a fost transportat la spitalul Papa Giovanni din Bergamo.

Imagine surprinsă de un trecător la locul accidentului. Sursa: ecodibergamo.it

Poliția din Bergamo lucrează acum pentru a descoperi cu exactitate dinamica accidentului.