Și-a bătut soțul în aeroport după ce a găsit poze indecente în telefonul lui. Femeie arestată pentru violență domestică

O femeie în vârstă de 55 de ani a fost arestată zilele trecute, acuzată fiind de violență domestică după ce și-a bătut soțul în incinta unui aeroport.

Femeia le-a mărturisit apoi polițiștilor că era supărată pentru că a găsit poze indecente în telefonul soțului ei, în timp ce tocmai își începuseră vacanța de sărbători.

Potrivit postului local de televiziune WCSC, agresiunea s-a petrecut pe Aeroportul Internațional Charleston din North Charleston, în statul Carolina de Sud din SUA.

Forțele de ordine din cadrul aeroportului au fost solicitate să intervină pentru a opri o „violență domestică în curs de desfășurare”. Când au sosit la fața locului, au găsit o femeie și un bărbat implicați într-o încăierare.

După ce i-a despărțit pe cei doi, polițiștii i-au interogat pe rând, începând cu femeia, identificată ca fiind Paula Barbour, în vârstă de 55 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Paula Barbour și-a bătut soțul într-un aeroport după ce a găsit poze indecente în telefonul bărbatului. Foto: live5news.com

Ea le-a spus anchetatorilor că ajunsese în Carolina de Sud împreună cu soțul pentru a-și petrece vacanța de iarnă acolo, dar că a văzut mai multe poze indecente în telefonul bărbatului și asta a dus ulterior la discuții aprinse în interiorul aeroportului.

„Suspecta a declarat că voia doar să plece departe de victimă (soțul ei – n.r.) și să se zboare înapoi spre casă”, se arată într-un comunicat de presă emis de autoritățile locale.

Soțul agresoarei, în schimb, a confirmat ceea ce a declarat și soția sa, dar a negat că ar fi fost lovit de ea.

Anchetatorii au vizionat însă imaginile înregistrate de camerele video de supraveghere din incinta aeroportului și au văzut cum Paula l-a lovit de mai multe ori cu picioarele pe soțul ei, i-a aruncat telefonul și a încercat să-l lovească și în zona feței.

Femeia americană a recunoscut că și-a bătut soțul și a fost arestată, se mai precizează în comunicatul poliției din Charleston.

Paula Barbor a fost reținută astfel pentru violență domestică de gradul III și închisă în Centrul de Detenție Al Cannon din North Charleston.