Și-a ucis soția și fetița de 2 ani eliberând un șarpe veninos în dormitor. Bărbat arestat după o lună de la crimă

Un bărbat indian a fost arestat pentru că și-ar fi ucis soția și fiica de doi ani, eliberând o cobră veninoasă în camera în care dormeau.

Incidentul a avut loc în Adheigaon, un sat din statul Odisha (India), informează Daily mail.

Ganesh, în vârstă de 25 de ani, avea o căsnicie tensionată cu soția sa în vârstă de 23 de ani, cu care se căsătorise în 2020 și cu care avea o fiică de 2 anișori, pe nume Debasmita.

photo_2023-11-24_19-05-52
Bărbatul care și-a ucis fetița și soția. Sursa foto: Daily mail

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi cumpărat cobra, susținând că o va folosi în scopuri religioase.

Pe data de 6 octombrie, se suspectează că bărbatul a eliberat șarpele dintr-un borcan de plastic în camera unde dormeau soția și fiica sa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Amândouă au fost găsite moarte a doua zi dimineața, cu urme de mușcături de șarpe, în timp ce tatăl a declarat că a dormit în altă cameră.

În dimineața tragediei, Ganesh a ieșit afară și le-a spus vecinilor că un șarpe a intrat în casă și le-a mușcat pe soția și copilul său. Sătenii au ucis șarpele și le-au dus pe mamă și fiică la un spital din apropiere, unde au fost declarate decedate.

Soțul a depus o plângere la poliție și cazul a fost înregistrat ca un deces neobișnuit. Superintendentul de Poliție Jagmohan Meena a declarat că socrul lui Ganesh l-a acuzat de crimă.

Suspiciunile au început să crească în legătură cu circumstanțele morții, iar poliția a interogat „șarpeșii” (persoane care se ocupă cu îngrijirea, dresajul și comercializarea șerpilor) din zona locală. Inițial, soțul a negat acuzațiile, dar în cele din urmă a recunoscut crimele în timpul interogatoriului.

El a fost arestat la o lună după crimă

„Inculpatul a fost arestat la o lună după incident, deoarece a existat o întârziere în colectarea dovezilor împotriva sa. Între timp, am primit și raportul autopsiei care indica clar că decesul mamei și al fiicei a avut loc în noaptea târzie a datei de 6 octombrie.

Acest lucru a ridicat suspiciuni despre cum ar fi putut reptila să rămână în aceeași cameră până dimineața, la câteva ore după ce le-a mușcat pe cele două.

În timpul interogatoriului, el a negat inițial acuzația și mai târziu a susținut că șarpele ar fi putut intra în cameră de unul singur, dar în cele din urmă a recunoscut că a comis crima”, a declarat polițistul care s-a ocupat de caz.