Silvia, badanta ucisă de fostul soț. Îi cerea să nu mai plece în Italia

Un caz înfricoșător s-a petrecut în ultimul an în județul Dolj, unde o româncă în vârstă de 66 de ani și-a anunțat fiul că pleacă la muncă în Italia, dar a fost găsită îngropată în grădina casei părintești a fostului soț.

Silvia Albișoru a fost găsită în noaptea zilei de vineri, 1 iulie 2022, îngropată la doi metri adâncime, principalul suspect pentru moartea ei fiind încă de la început chiar fostul soț. Femeia mergea pentru perioade lungi de timp să lucreze ca îngrijitoare de bătrâni în Italia.

Femeia locuia la Craiova în aceeași casă cu fostul soț. O situație pe care o acceptase deoarece ea era mai mult plecată în Italia, menționează Adevărul.

Anul trecut, la sfârșitul lunii aprilie, fiul Silviei, care locuia în comuna Seaca de Câmp, județul Dolj, a primit un mesaj de la mama sa în care îi spunea că pleacă din nou în Italia pentru că i se oferise un nou loc de muncă, doar că mesajul a fost trimis de ucigaș. Băiatul a fost însă liniștit și a continuat să vorbească luni în şir prin mesaje cu mama sa care îi spunea că este bine şi că a nimerit în Italia la o familie cumsecade.

Toată această minciună a durat până în urmă cu două luni, când fiul nu a mai reușit să ia legătura cu ea, telefonul rezultând închis. Nimeni nu mai știa nimic de Silvia, iar băiatul a început să aibă dubiul că ceva rău i se întâmplase mamei sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A mers la poliție și a denunțat dispariția femeii, iar polițiștii au stabilit imediat că Silvia Albișoru nu ieşise din ţară. A fost astfel deschisă o anchetă în care principalul suspect era fostul soț.

Bărbatul a susţinut la început că habar nu are unde este femeia, însă în timpul audierii a început să se contrazică și în cele din urmă anchetatorii au reuşit să obţină mărturia bărbatului. Acesta a recunoscut că s-a certat cu fosta soţie şi că ar fi omorât-o „din greşeală”, cu un ciocan în cap. S-au certat pentru că el ar fi dorit să se împace cu femeia şi nu reuşea să o convingă să nu mai plece la muncă, în Italia.

Ceea ce a povestit apoi agresorul întrece orice imaginație. După ce a ucis-o, el ar fi transportat trupul fără viață al femeii de la Craiova la Șimnicu de Sus, unde era casa părintească, cu taxiul! Unchiul şi mătuşa cu care locuia în aceeaşi curte aveau Covid 19 şi ştia că sunt internaţi în spital la Craiova.

A înfăşurat cadavrul în multe folii şi a comandat un taxi. „Am tăiat un porc! Du-mă şi pe mine la Șimnic”, i-a spus taximetristului.

„Eu şi soţia eram în spital. Noi nu vorbim cu nepotul ăsta al meu. Am auzit că a venit la ţară, ca a săpat pe acolo pe la el prin grădină cu n excavator şi după în locul ăla a pus ceapă. Habar nu am avut că am stat atâta timp cu un cadavru în curte. Când au venit poliţiştii, nu mi-a venit să cred. La vreo 2 metri adâncime era trupul femeii. Au excavat şi l-au scos”, a povestit Cristian Călugăru, unchiul bărbatului.

Fostul soț a fost arestat și este acuzat de uciderea Silviei Albișoru.

Distribuie acest articol