Simona Adir, condamnată la 5 ani de închisoare în Italia pentru jaf armat

Femeia română este acuzată de jaf armat asupra unui bărbat italian pe care, susține procuratura din Chieti (Abruzzo), l-a atras printr-o abordare de natură sexuală, apoi l-a jefuit sub amenințarea cuțitului.

Tribunalul din Chieti a condamnat-o astăzi, 19 martie 2019, la 5 ani de închisoare cu executare pe românca Simona Adir, în vârstă de 35 de ani, după un lung proces care a durat circa 5 ani, pentru un jaf comis în luna octombrie a anului 2014.

Potrivit ziarului online Abruzzo Live, Simona Adir l-ar fi abordat pe bărbatul italian de 61 de ani prin avansuri sexuale și după ce acesta a căzut pradă avansurilor femeii românce, l-a amenințat cu un cuțit să-i dea suma de 350 de euro, dintre care 250 de euro au fost scoși de pe cardul bancar al bărbatului italian.

Totul s-a întâmplat în localitatea italiană Chieti, în preajma unui supermarket și bărbatul italian a denunțat-o pe femeia română imediat după jaf. În sentința depusă astăzi de judecătorii din Chieti a fost dispusă și îndepărtarea Simonei Adir de pe teritoriul Italiei, mai precizează sursa citată.