Șofer de autocar înjură și umilește pasagerii români care călătoreau din Italia spre casă

Un șofer de autocar care transporta pasageri români din Italia spre România, a avut o atitudine agresivă față de călători, deoarece i s-a atras atenția să fie mai atent la drum în timp ce purta discuții cu o adolescentă aflată chiar lângă el, pe scările autocarului.

Autocarul respectiv aparține firmei de transport ACR Tours și efectua o cursă pe ruta Marsala (Sicilia, Italia) – Oradea (România), în ziua de luni, 6 august, 2018.

„Vă dau jos dacă nu vă convine!”

Observator.tv relatează într-un articol mărturia unei femei care se afla în autocarul respectiv și care povestește cum i-a atras atenţia şoferului să fie atent la drum şi să renunţe la discuţiile purtate cu tânăra care nu stătea pe scaun.

Un alt pasager aflat în autocar a declarat: „De multe ori îşi lua privirea de la volan şi se întreţinea la discuţii cu domnişoara. O doamnă i-a atras atenţia, iar el a reacţionat foarte urât. A ameninţat că o dă jos. Şi alţi călători au intervenit şi s-au luat de şofer, iar acesta a ameninţat că îi dă pe toţi jos din autocar.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Au urmat momente tensionate în care şoferul i-a înjurat pe cei care nu erau de acord cu stilul său de condus şi cu faptul că încerca să poarte discuţii cu fata aşezată pe scara autocarului.

Video: Puteți viziona aici momentele surprinse de un pasager din autocar în care se poate auzi șoferul care răspunde femeii care i-a atras atenția: „Ai gura mare? Nu-ți place, jos! Ți-am dat dreptul la cuvânt? Trebuie să stau la ordinul vostru? Ia, mai lasă-mă-n pace!” Femeia spune: „Dar viața noastră depinde de dumneavostră!” „Da, depinde, și care-i problema?” întreabă șoferul, „ai văzut c-o iau pe arătură?”

Neatenția la volan a șoferilor de autocar care transportă pasageri în sau din străinătate, a dus la numeroase victime în ultimul timp, iar călătorii au devenit din ce în ce mai exigenți în ce privește atitudinea șoferilor și condițiile în care aceștia își fac datoria.

Vă invităm pe această cale, să ne transmiteți episoade de acest gen în care considerați că viața și integritatea corporală v-a fost pusă în pericol, pe adresa de email contact@rotalianul.com sau ca mesaj pe pagina noastră Facebook, Rotalianul – Revista românului din Italia.