Șofer român de taxi mort în Spania. A făcut infarct la volan și a lovit un pieton

Un taximetrist de naționalitate română, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a decedat astăzi, 20 octombrie 2023, în localitatea spaniolă Arroyo de Encomienda din provincia Valladolid, în comunitatea autonomă Castilia-Leon, după ce a suferit un atac de cord în timp ce se afla la volan.

700 20231020203946
Imagine de la locul tragediei. Sursă foto: elnortedecastilla.es/Ical.

Conform publicației El Norte de Castilla, tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 11:30 pe strada Colón din localitatea menționată mai sus.

După ce conaționalul nostru și-a pierdut cunoștința în timp ce conducea, mașina a deviat de la traseu și a lovit un semn de circulație, precum și un pieton.

Reprezentanții Serviciului de Urgență 112 din Castilla y León au transmis că pietonul a fost rănit și a primit îngrijiri medicale la Spitalul Río Hortega din Valladolid.

Potrivit sursei citate, bărbatul rănit de mașina condusă de român este un medic distins, care urma să fie premiat la gala Asociației Sclerozei din Castilla y León pentru excelența sa profesională.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La locul accidentului s-a deplasat o ambulanță, unde paramedicii au încercat să-l resusciteze pe taximetrist, dar fără succes.

Un pasager aflat în taxi la momentul accidentului a avut un atac de panică și a fost, de asemenea, transportat la spital pentru îngrijiri.

Taximetristul român, care avea permis pentru a practica această profesie de circa cinci ani și anterior activase ca șofer, ar fi suferit un infarct.