Șofer român de TIR din Italia mort în urma unui infarct. A coborât din cabină și s-a prăbușit la pământ

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 13:40 de luni, 20 decembrie 2021, în localitatea italiană Atessa, din provincia Chieti (Abruzzo), unde un șofer român a decedat în urma unui infarct suferit la câteva secunde după ce a coborât de la volanul TIR-ului pe care lucra.

Victor Mihalache, în vârstă de 46 de ani, era rezident în localitatea Castrocaro Terme din provincia Forlì-Cesena, situată în Emilia-Romagna. Conaționalul nostru lucra ca șofer pe TIR pentru o firmă de transport din localitatea Forlì.

În cursul zilei de ieri, relatează publicația Rete8, în timp ce se afla pe via Napoli, în zona industrială din localitatea Atessa, șoferul român a coborât din automarfarul pe care-l conducea și a început o conversație cu un alt șofer.

La un moment dat, însă, Victor a început să se simtă rău și s-a prăbușit la pământ, iar persoanele prezente la fața locului au solicitat imediat o ambulanță și au încercat să-l ajute să-și revină. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața conaționalului nostru, iar personalul medical de pe ambulanță nu a putut face altceva decât să constate decesul.

- Continuarea articolului după publicitate -

La locul tragediei au intervenit apoi carabinierii din localitate pentru investigațiile de rigoare, dar și un medic legist trimis de Parchetul din Lanciano pentru a constatat cauza decesului. În urma inspecției trupului neînsuflețit al șoferului de 46 de ani, medicul a tras concluzia că decesul a fost provocat de un infarct.

Victor Mihalache lasă în urma sa o soție îndurerată și un copil minor care va fi nevoit acum să crească fără tată.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos