Șofer român de TIR din Italia mort în urma unui infarct. A coborât din cabină și s-a prăbușit la pământ

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 13:40 de luni, 20 decembrie 2021, în localitatea italiană Atessa, din provincia Chieti (Abruzzo), unde un șofer român a decedat în urma unui infarct suferit la câteva secunde după ce a coborât de la volanul TIR-ului pe care lucra.

Victor Mihalache, în vârstă de 46 de ani, era rezident în localitatea Castrocaro Terme din provincia Forlì-Cesena, situată în Emilia-Romagna. Conaționalul nostru lucra ca șofer pe TIR pentru o firmă de transport din localitatea Forlì.

În cursul zilei de ieri, relatează publicația Rete8, în timp ce se afla pe via Napoli, în zona industrială din localitatea Atessa, șoferul român a coborât din automarfarul pe care-l conducea și a început o conversație cu un alt șofer.

La un moment dat, însă, Victor a început să se simtă rău și s-a prăbușit la pământ, iar persoanele prezente la fața locului au solicitat imediat o ambulanță și au încercat să-l ajute să-și revină. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața conaționalului nostru, iar personalul medical de pe ambulanță nu a putut face altceva decât să constate decesul.

La locul tragediei au intervenit apoi carabinierii din localitate pentru investigațiile de rigoare, dar și un medic legist trimis de Parchetul din Lanciano pentru a constatat cauza decesului. În urma inspecției trupului neînsuflețit al șoferului de 46 de ani, medicul a tras concluzia că decesul a fost provocat de un infarct.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victor Mihalache lasă în urma sa o soție îndurerată și un copil minor care va fi nevoit acum să crească fără tată.