Șofer român de TIR înjunghiat în Italia de un coleg de breaslă. Bărbatul a fost arestat pentru tentativă de omor

Un șofer de TIR în vârstă de 40 de ani a fost arestat în cursul zilei de astăzi, 5 iunie 2022, acuzat că a încercat să omoare un coleg de breaslă, de naționalitate română, în zona de serviciu Brughiera Est de pe A8, în direcția spre Milano.

Potrivit publicației online malpensa24.it, infracțiunea s-a petrecut în jurul ore 21:00 de sâmbătă, 4 iunie 2022, parcarea din zona menționată mai sus, situată pe teritoriul localității Castronno din provincia Varese, în Lombardia.

Din reconstituirea faptelor făcută de carabinieri reiese că bărbatul de 40 de ani, de naționalitate română și el, l-ar fi înjunghiat pe colegul său de breaslă cu un cuțit în abdomen, în urma unor discuții aprinse între cei doi.

Un alt șofer a încercat să intervină pentru a-i liniști pe colegii săi români, mai precizează sursa citată, dar fără succes, motiv pentru care a solicitat intervenția forțelor de ordine.

Șoferul român rămas victimă a acestei agresiuni se află acum internat în spitalul din Legnano, în stare foarte gravă, iar medicii se mențin rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul de 40 de ani, care l-a înjunghiat, a fost arestat între timp, cu acuzația de tentativă de omor, și se află acum închis în penitenciarul din Busto Arsizio.

Distribuie acest articol