Un șofer român din Italia a încercat să-și dea foc pentru că nu i-au fost plătite salariile. Salvat de carabinieri

Un șofer român care lucrează la o firmă de transporturi a încercat astăzi, 20 februarie, să-și dea foc în piața orașului Occhiobello din provincia Rovigo, pentru că angajatorul nu i-a plătit salariile. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost orpit în intenția sa de un echipaj de carabinieri, scrie Rovigo Oggi.

S-a întâmplat în jurul orei 10:30, în Piazza Generale Carlo Alberto Dalla Chiesa. Din fericire, nu departe se află unitatea de carabinieri care au reușit să ajungă imediat la locul în care bărbatul amenința că își dă foc pentru că angajatorul nu i-a plătit ultimele salarii.

Într-un moment de disperare, șoferul român părea că luase o decizie dramatică, el și-a vărsat benzină peste haine și cu o brichetă în mână amenința că își dă foc. Carabinierii au fost alertați de trecătorii înspăimântați că românul ar putea să-și pună capăt zilelor.

Aceștia au început să vorbească cu bărbatul, care se afla într-o puternică stare de agitație, încercând să-l calmeze și apoi, în timp ce românul încerca să ajungă la mașina lui parcată în imediata apropiere, l-au blocat smulgându-i din mână bricheta cu care a încercat în mod repetat să-și dea foc.

A fost chemată o ambulanță și bărbatul român a fost transportat la un spital din apropiere pentru investigații. Nimeni nu a fost rănit, iar șoferul a eșuat în tentativa lui dramatică de a-și pune capăt vieții.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI