Șofer român din Italia jefuit în plină zi sub amenințarea pistoalelor

Un român din Italia, care lucrează ca șofer pentru o firmă de transport, a fost jefuit în plină stradă joi, 14 aprilie 2022, de patru oameni mascați și înarmați.

Potrivit ziarului La Repubblica, era circa ora 11:00 de ieri când conaționalul nostru conducea o dubă, în care transporta 43 de cutii pline cu baxuri de țigări, pe via Pontina din Roma și s-a trezit din senin cu un autoturism care l-a depășit, iar ocupanții acelei mașinii i-au arătat pe geam niște pistoale.

Apoi, autoturismul respectiv a blocat duba condusă de român tăindu-i calea și din el au coborât patru indivizi mascați și înarmați.

În timp ce unul dintre infractori ținea pistolul îndreptat către șoferul român, ceilalți trei au deschis duba și au descărcat cele 43 de cutii de țigări, mutându-le în mașina Ford cu care se deplasau.

Jefuitorii s-au urcat apoi din nou în mașina lor și au fugit cu pradă cu tot. Deși compatriotul nostru a reușit să vadă numărul de înmatriculare al mașinii acestora, anchetatorii interveniți ulterior la fața locului, la solicitarea românului, au constatat că plăcuța de înmatriculare de pe autoturismul Ford fusese furată de la altă mașină.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Șoferul român nu a suferit răni în timpul jafului, din fericire, dar a fost nevoit să stea ore în șir în cazarma carabinierilor pentru a da declarații cu privire la jaf, mai scrie sursa citată.