Șofer român din Italia pierde locul de muncă și încearcă să se sinucidă, salvat de carabinieri în ultimul moment

Momente de panică și disperare pentru un șofer român de 39 de ani din Italia în noaptea de miercuri spre joi, 31 ianuarie 2019 când, cuprins de o criză provocată de pierderea locului de muncă, amenința că se va sinucide aruncându-se în fața unei mașini.

Carabinierii din localitatea Bibbiena, provincia Arezzo, au fost alertați de vecinii conaționalului nostru că, în ciuda temperaturii scăzute de -4° Celsius, acesta umbla dezbrăcat pe strada regională, blestemând dificultățile economice prin care trece provocate de pierderea locului de muncă și amenințând că se va arunca sub mașinile care treceau pe lângă el.

- Continuarea după publicitate -

Foarte puțin i-a lipsit bărbatului pentru a-și duce dramaticul gest la bun sfârșit, relatează Arezzo Web, conaționalul nostru aruncându-se în mod fulgerător în fața unei mașini care l-ar fi lovit în mod sigur, dacă nu ar fi fost salvat de carabinieri imediat.

Bărbatul român a fost reținut astfel de carabinieri până la sosirea unei ambulanțe, apoi a fost transportat la spitalul din Bibbiena, unde a fost internat în secția de psihiatrie pentru a fi ținut sub observație.

Vă reamintim pe această cale că în Italia avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI
 • Telefono Azzurro (pentru persoane sub 18 ani)
   – http://www.azzurro.it
   – http://www.azzurro.it/chat.html (asistenţă prin chat)
   – Telefon 19696
 • Telefono Amico
   – http://www.telefonoamico.it
   – Telefon: 199 284 284