Șofer român din străinătate filmează autostrada și îi întreabă pe cei de acasă: „V-ar place, mă, așa o țară? V-ar place, nu?”

Un șofer român de TIR, în timp ce conduce în străinătate, face un video în care filmează autostrada din fața sa și îi întreabă pe românii de acasă: „Ei, ce spuneți, v-ar place să fie așa și în țară la noi? Atunci fiți atenți pe cine votați!”

„Vreau să deschid ochii bătrânilor care continuă să voteze PSD – spune șoferul român în timp ce filmează autostrada pe care circulă – Vă place, mă, așa o țară? V-ar place, nu? Cu industrie, autostrăzi, cu locuri de muncă…”

„În 2019 circulăm încă pe șoselele construite de Ceaușescu acum zeci de ani în urmă, pentru că în țară nu se mai construiește nimic de foarte mulți ani”, spune șoferul român care acuză pentru acest lucru atât politicienii PSD care s-au perindat la conducerea țării în toți acești ani, cât și pe cei care i-au votat:  „V-ați bucurat că v-au mărit salariile cu 20-30 de lei, ați jucat oleacă pe muzică populară, v-au dat 3-4 mici și-o bere, o găleată, un pix și-un pic de zahăr și voi ați votat PSD-ul, care-i pe distrugere, măh!”

Șoferul acuză de asemenea, starea proastă a străzilor din România: „Drumuri pline de gropi, murim pe șoselele României, te ferești de-o groapă și te duci dracului în copac! Nimic nu se face bun la noi, măh, nimic!”

Bărbatul este de părere că românii trebuie să se „trezească” și la conducere trebuie votați oameni tineri, specialiști, profesioniști cinstiți. Justiția română să își facă treaba „la sânge” cu cei corupți și să le confiște averile acumulate prin fraude și excrocherii: „Haideți să scăpăm de ei și să evoluăm și noi, măi, oameni buni, măcar ca ungurii să ajungem în vreo câțiva ani.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Despre cei plecați în străinătate ca și el, la muncă și pe care guvernul îi cheamă să se întoarcă acasă, șoferul român spune: „Pentru ce să vin în țară, să muncesc pe 300 de euro? Cum să-mi întrețin, măh, familia, că nici de mâncare nu-mi ajunge? Sau să muncesc doar ca să plătesc salariile și pensiile nesimțite ale parlamentarilor?”

Șoferul este de părere că statul român ar trebui să investească banii în autostrăzi, în educație și sănătate, în modernizarea satelor unde oamenii trăiesc încă în condiții demne de evul mediu, „dar voi votați Psd-ul, pentru că vă convine să fiți sclavi, vă mulțumiți cu puținele firimituri pe care vi le dă, în rest pentru nepoți nu vă interesează ce țară le va rămâne! Ce țară vor moșteni, măh, nepoții voștri de la voi? Idioților!”

Un șofer de Tir transmite un mesaj pentru cei care au votat PSD…

Posted by News UIE on Sunday, 3 March 2019