Șofer român dispărut în Italia în ajunul Crăciunului, familia îl caută cu disperare

ACTUALIZARE 28 DECEMBRIE 2019, ORA 11:30: Din fericire, conaționalul nostru a fost găsit și este  bine. Vestea bună vine de la sora lui Gabriel, care ne-a sunat în urmă cu câteva minute pentru a ne anunța despre  acest fapt. Vom reveni cu mai multe detalii pe parcursul zilei.

Sirean Gabriel, în vârstă de 58 de ani și cu domiciliul în comuna Feldioara din județul Brașov, lucrează ca șofer pe un camion de proprietate personală, iar în data de 23 decembrie 2019 se pare că a rămas fără permis de conducere, fără telefon și fără bani undeva prin provincia italiană Caserta. În data de 24 decembrie, în jurul orei 19:00, conaționalul nostru a fost văzut în zona gării din Napoli unde a cerut telefonul unui trecător și a sunat la consulatul român, dar fiind în afara programului de lucru nu i-a răspuns nimeni. De la acea dată nu se mai știe nimic de bărbatul român, iar soția și sora lui îl caută cu disperare.

„Am sunat și la carabinieri, dar ne-au spus că trebuie să venim personal acolo”, ne-a transmis prin telefon Nora, sora bărbatului. Familia lui Gabriel se află în România și face tot posibilul să intre în legătură cu el, în speranța că va putea să-l ajute cu bani să se poată întoarce acasă. Soția lui a depus un denunț și la Poliția municipiului Brașov pentru a semnala dispariția, iar sora lui a sunat la numărul de urgență al Ambasadei României în Republica Italiană, dar i s-a spus că nu se poate face nimic până luni, 30 decembrie, angajații consulatelor fiind în concediu până la acea dată.

„Vorbește franceza și germana, dar nu știe limba italiană, nu știu cum se va descurca. Vrem doar să intrăm în legătură cu el, să știm că e bine și să-i trimitem bani pe card ca să se poată întoarce acasă. Are un fiu de 17 ani care-l așteaptă acasă și care nici măcar nu știe că a dispărut, nu i-am spus nimic încă”, ne-a mai spus sora lui Gabriel.

Sirean Gabriel, 58 de ani, dispărut în data de 24 decembrie 2019

Sirean Gabriel este născut în data de 14 aprilie 1961, are 1,78 metri înălțime, ochii verzi, păr grizonat, lung și de obicei prins în coadă, iar la gât are un lanț de argint cu liter „G”. Familia lui nu știe cu ce era îmbrăcat la data dispariției și este posibil ca acum să aibă și barbă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Oricine are informații despre acest bărbat român sau l-a văzut în aceste zile, este rugat să o contacteze pe sora lui Gabriel, Nora-Maria Balaciu, la numărul de telefon: 0040 770 569 254.