Șofer român mort în Italia chiar în ziua de Crăciun. A pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu TIR-ul

Un dramatic accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de 25 decembrie 2021 pe autostrada italiană A21, pe teritoriul localității Castel San Giovanni din provincia Piacenza (Emilia-Romagna).

Din primele informații, prezentate de presa locală, reiese că un TIR condus de un șofer român, alături de care călătorea și fratele său în cabină, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în dreptul kilometrului 140 de pe autostrada menționată mai sus, pe sensul de mers către Piacenza.

TIR-ul condus de șoferul român care și-a pierdut viața.

Ca urmare a acestui eveniment, cabina TIR-ului s-a izbit de parapetul metalic dintre sensurile de mers, iar șoferul român și-a pierdut viața pe loc. Fratele victimei, în schimb, un tânăr de numai 21 de ani, a fost transportat în stare gravă la spitalul din Piacenza.

La fața locului au intervenit între timp agenții de la Polizia Stradale pentru investigațiile de rigoare, dar și pompierii din Castel San Giovanni, care s-au ocupat de eliberarea carosabilului.

Pompierii din Castel San Giovanni au intervenit la fața locului pentru a elibera carosabilul după dramaticul eveniment.

Momentan nu s-au făcut publice mai multe informații despre conaționalul nostru decedat în acest tragic accident. Vom reveni cu amănunte de îndată ce acestea vor fi disponibile.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20