Șofer român mort în Italia după ce s-a răsturnat cu mașina. Corpul său a fost aruncat în afara autovehiculului

Un bărbat și-a pierdut viața în seara zilei de vineri, 9 iulie 2021, pe Strada Statală 64 Porrettana, în dreptul localității Alto Reno Terme din provincia Bologna.

Conaționalul nostru s-a răsturnat cu mașina și a fost aruncat în afara autovehiculului, iar rănile suferite i-au fost fatale.

Potrivit Bologna Today, este vorba despre Aurelian Sorin Costin, cetățean român în vârstă de 59 de ani care, în jurul orei 23:30 de ieri, se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Golf.

Din motive în fază de investigare încă, șoferul a pierdut controlul mașinii, a derapat de pe carosabil, apoi a reușit să revină pe șosea, dar s-a răsturnat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma răsturnării, corpul conaționalului nostru a fost aruncat din autoturism, suferind astfel răni care i-au provocat decesul.

La locul tragediei au intervenit atât pompierii, cât și o ambulanță, iar paramedicii au solicitat și un elicopter medical, dar pentru bărbatul de 60 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Accidentul s-a petrecut într-o zonă în care limita de viteză este de 50 de kilometri, prin urmare, carabinierii din Alto Reno Terme, care investighează asupra dinamicii accidentului, fac verificări pentru a afla dacă viteza prea mare a fost cea care a dus la această tragedie.