Șofer român mort în Italia, într-un grav accident între două TIR-uri. Un alt șofer mort și el la fața locului

Doi șoferi de TIR au murit în această dimineață de luni, 27 mai 2024, într-un tragic accident petrecut pe șoseaua regională SR 11 din Italia, la intersecția cu Rovizza, în localitatea Peschiera del Garda din provincia Verona (Veneto).

IMG_8973

Potrivit publicației Il Dolomiti, victimele sunt un român în vârstă de 53 de ani și un cetățean italian de 65 de ani din localitatea Pergine Valsugana.

Accidentul s-a produs puțin după ora 07:00, în urma unei coliziuni frontale între două camioane care aparțineau unor firme din Lavis și Rovereto.

În accident a fost implicat și un autoturism în care se aflau două femei, mai precizează sursa citată

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Intervenția promptă a pompierilor din Bardolino și Verona, care au sosit cu trei autospeciale și 12 operatori, a fost esențială.

Aceștia au reușit să stingă incendiul ce a cuprins unul dintre mijloacele grele de transport și autoturismul, extrăgând totodată unul dintre șoferii de TIR, în timp ce celălalt a fost proiectat în afara vehiculului.

IMG_8976

În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale de la Suem, ambii șoferi au fost declarați decedați la locul accidentului.

Cele două femei aflate în autoturism au suferit răni ușoare și au primit îngrijiri medicale.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și eventualele responsabilități.

IMG_8975

Momentan, echipele de intervenție încă desfășoară operațiuni la locul tragediei.