Șofer român mort la volan în străinătate. Durerea colegilor săi: „De acolo, de sus, vei face mereu parte din echipă”

Un șofer român în vârstă de 46 de ani a murit în Spania în timp ce se afla la volanul camionului său, pe autostradă. Bărbatul a făcut un infarct chiar în timp ce conducea.

Gheorghe Emilian Titu era din Pitești, era căsătorit și avea un băiețel. Conform epitești.ro, înainte de a deveni șofer de TIR a lucrat ca șofer de autobuz la compania de transport în comun din orașul Pitești.

Marți, 11 octombrie, s-a simțit rău în timp ce conducea pe autostradă în Spania și a mai avut puterea să oprească pe banda de urgențe. Câțiva șoferi care circulau pe autostradă au oprit pentru a-i acorda primul ajutor, după care au sunat la numărul de urgență, dar echipajul sanitar sosit la fața locului cu o ambulanță nu a putut decât să constate decesul românului nostru.

Inițial familia a făcut un apel de ajutor în vederea repatrierii trupului neînsuflețit, dar în cele din urmă conducerea societății de transport la care lucra piteșteanul a suportat toate costurile repatrierii.

Pe rețelele de socializare au fost transmise nenumărate mesaje de condoleanțe familiei îndurerate:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Astăzi, inima colegului nostru a încetat să mai bată. Ne vom aminti mereu de tine cu drag și de acolo, de sus, vei face întotdeauna parte din echipă. Titi, îți mulțumesc pentru tot! Drum lin spre cer! Sincere condoleanțe familiei!”

„Așa cum probabil știți astăzi drumul vieții lui Titu s-a oprit în urma unui infarct, în Spania. Dumnezeu să-l odihnească și să-i călăuzească sufletul! Condoleanțe familiei!”

„Drum lin îți doresc prieten drag și coleg minunat. Dumnezeu să te aibă în grija lui.”