Șofer român nevinovat, mort în străinătate într-un teribil accident. „Tăticul meu bun, nu pot să cred așa ceva…”

Durere fără margini într-o familie de români din comuna Plosca, județul Teleorman. Laurențiu Ionel Andreiaș, în vârstă de 50 de ani, tată a doi tineri de 20 și 23 de ani, a murit în Germania într-un tragic accident provocat de un șofer polonez care circula pe contrasens.

S-a întâmplat vineri, 14 octombrie 2022, în jurul orei 13:30, lângă orașul german Fürstenau. Un tânăr polonez de 26 de ani aflat la volanul unui VW-ul Tiguan a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu camionul condus regulamentar de conaționalul nostru.

Ambii șoferi au murit la locul dramaticului accident. Mașina polonezului nu a lăsat urme de frânare și a intrat cu viteză în camionul condus regulamentar de românul nostru.

Imagine de la locul accidentului în care Laurențiu Ionel Andreiaș și-a pierdut viața nevinovat. Sursa foto: NDR

Echipele de salvatori care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru victime, rănile suferite au fost prea grave pentru a le lăsa vreo șansă de supraviețuire.

În urma controlului efectuat de polițiștii germani, în mașina polonezului au fost găsite dovezi ale consumului de alcool și droguri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Imagine de la locul accidentului în care Laurențiu Ionel Andreiaș și-a pierdut viața nevinovat. Sursa foto: NDR

Laurențiu Ionel Andreiaș lucra ca șofer de camion în Germania pentru a-și întreține familia și a asigura copiilor un viitor mai bun. Am reușit să intrăm în legătură cu fiica sa, Maria Ioana, care ca și restul familiei este șocată și profund îndurerată de moartea neașteptată a tatălui său: „Tăticul meu bun, nu pot să cred așa ceva… Unde te mai găsesc eu pe tine?”

„Lucra în Germania ca să mă țină în facultate, în momentul accidentului se întorcea de la muncă probabil. Nu știm prea multe amănunte încă nici noi, fratele meu a ajuns deja acolo, în Germania, dar azi e duminică și nu se poate face nimic. A murit nevinovat, abia împlinise 50 de ani, pe 5 octombrie”, ne-a spus tânăra.

Laurențiu Ionel Andreiaș, mort nevinovat, la vârsta de 50 de ani, într-un tragic accident rutier

Trupul neînsuflețit al lui Laurențiu Ionel Andreiaș va fi repatriat de familia sa. Acasă îl așteaptă soția și cei doi copii, o familie frumoasă, unită, care a fost lovită crunt de o tragedie care îi va marca întreaga viață.

„Vei rămâne mereu sufletul meu, puterea mea… tăicuțul meu!”, a scris pe Facebook și băiatul șoferului român.