Șoferiță româncă, acuzată în Italia de moartea unui bărbat. L-a lovit cu mașina în timp ce se ducea la muncă

Mohamed Qarassi, un muncitor agricol marocan în vârstă de 32 de ani, căsătorit și tată a doi copii, a decedat miercuri, 13 martie, după ce a suferit timp de unsprezece zile în urma unui tragic accident, relatează Corriere della Sera.

În timp ce mergea cu bicicleta la muncă în zorii zilei, a fost lovit de un autoturism condus de o femeie româncă. Aceasta, la fel ca el, lucra în agricultură și se îndrepta spre locul de muncă.

Accidentul a avut loc pe 2 martie, puțin înainte de ora 06:00 dimineața, pe drumul provincial 30, între Santa Cecilia și Fiocche, în apropiere de Eboli, provincia Salerno.

În momentul impactului, muncitorul marocan se afla pe centrul șoselei, pregătindu-se să vireze la stânga, când a fost lovit din spate de autovehicul.

Impactul l-a proiectat pe bărbat la câțiva metri distanță, căzând inconștient la pământ. A fost transportat imediat la spital, dar, din păcate, nu a supraviețuit rănilor grave.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
65f2b05364479
Sursa foto: Corriere Salerno

În urma evenimentului nefericit, autoritățile au demarat o investigație amănunțită.

Carabinierii au sechestrat corpul neînsuflețit al lui Mohamed Qarassi pentru autopsie, care va avea loc la spitalul din Eboli, unde bărbatul a fost internat. De asemenea, au fost sigilate atât bicicleta victimei cât și autoturismul femeii implicate în accident.

Conaționala noastră este acum investigată pentru omor stradal, având în vedere circumstanțele în care s-a produs tragedia.