Șoferiță româncă din Italia, a tamponat o mașină pe autostradă apoi s-a întors și a fugit pe contrasens

O româncă rezidentă în localitatea italiană Fino Mornasco din provincia Como a tamponat o mașină din fața sa în timp ce circula pe autostrada A9 din Italia, direcția spre granița cu Elveția, apoi a încercat să fugă de la locul accidentului pe contrasens.

Din informațiile relatate de ziarul Il Giorno, accidentul s-a petrecut în jurul orei 6:00 din dimineața zilei de vineri, 18 noiembrie 2022, pe porțiunea de autostradă care trece prin localitatea Grandate din provincia Como, în direcția spre vama din Brogeda.

- Continuarea după publicitate -

În acea zonă, un autoturism Volkswagen Polo, condus de o femeie de 39 de ani, a fost tamponat din spate de un autoturism Smart, la volanul căruia se afla o româncă în vârstă de 30 de ani.

Conaționala noastră, în loc să coboare de la volan și să verifice starea de sănătate a celeilalte șoferițe, a decis în schimb să întoarcă mașina în plină autostradă și să fugă de la locul accidentului pe contrasens.

Autoturismul Smart al româncei s-a blocat însă după o scurtă fugă, iar echipajul de poliție care a intervenit la fața locului l-a găsit pe contrasens, la circa 100 de metri distanță de locul în care s-a petrecut accidentul.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii au supus-o apoi pe femeia româncă de 30 de ani unui test etilotest care a dat rezultat pozitiv.

Aceasta a fost denunțată astfel atât pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, dar și pentru diferite încălcări ale codului rutier, printre care și schimbarea sensului de mers într-o zonă interzisă, agravată de faptul că a fost comisă pe autostradă.