Soț dispărut în Italia după ce a plecat într-o dimineață la muncă. Găsit după patru luni locuind cu altă femeie

Un bărbat din localitatea italiană Frosinone, provincia cu același nume din regiunea Lazio, a dispărut fără urmă după ce a ieșit din casă pentru a merge la serviciu, relatează site-ul italian TG24.info.

El a părăsit locuința spunând soției că se va duce la un șantier din Roma, dar nu s-a mai întors acasă în următoarele zile, iar femeia, neștiind ce să facă, a denunțat dispariția acestuia la carabinieri.

Au trecut luni de zile însă fără nicio veste din partea bărbatului, luni în care soția acestuia a căzut într-o profundă disperare.

Soțul era singurul care plătea cheltuielile și aducea bani în casă, prin urmare, femeia nu știa cum să se descurce fără el pentru a-și câștiga traiul.

Din fericire, câțiva vecini și unele rude binevoitoare și-au făcut milă de cele două persoane, mamă și fiică, fără ajutorul riscănd să sufere de foame, mai precizează sursa citată

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Întrun final, după patru luni de căutări, autoritățile l-au depistat pe individ în nordul Italiei, unde trăia cu o altă femeie cu care începuse o relație.

Neglijând faptul că și-a lăsat în urmă o fetiță de câțiva ani în Frosinone, el a decis așadar să înceapă o nouă viață cu acea femeie.

Odată găsit, soția lui a inițiat imediat procedura de separare și a depus o plângere împotriva lui pentru neglijarea obligațiilor de a furniza mijloace de subzistență pentru ea și fiica lor.

Bărbatul a fost pus astfel sub acuzare de Parchetul din localitatea menționată mai sus și riscă să fie trimis în judecată.