Soția britanică a unui român din UK: „Suntem căsătoriți de 13 ani, dar nu m-am dezbrăcat niciodată în fața lui”

„Sunt căsătorită de 13 ani și nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu”, declară o jurnalistă din Marea Britanie care este măritată cu un român.

După ce a citit recent un interviu cu populara actriță britanică Linda Robson, în vârstă de 64 de ani, (care a jucat în serialul de 12 sezoane „Birds of a Feather” și prezintă emisiunea „Loose Woman” la postul de televiziune britanic ITV), jurnalista Julie Cook de la Metro, care este căsătorită cu un bărbat de origine română, a decis să recunoască faptul că rezonează cu unele gesturi și atitudini ale vedetei britanice.

Julie Cook, jurnalist freelancer la Metro UK. Foto: Julie Cook/Metro.co.uk

În interviu, actrița a recunoscut faptul că ea nu își scoate niciodată hainele în fața soțului ei.

„Mi se pare destul de dificil. Nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu, așa că îmi pun pijamalele când intru în baie. Copiii mei m-au văzut dezbrăcată, dar nu și soțul sau foștii parteneri, deoarece mama mea era catolică irlandeză”, ar fi mărturisit Linda.

Deși Julie nu este catolică și nu are niciun motiv religios să se îmbrace în spatele ușilor închise, totuși, ea împărtășește fiecare sentiment al Lindei din interviul citit, așa cum a recunoscut într-un articol publicat marți, 25 octombrie 2022, pe site-ul publicației britanice Metro. Mai mult, ea spune că dacă mai mulți oameni ar urma exemplul Lindei, toți ar avea căsnicii mult mai fericite.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fel ca Linda, Julie spune că atunci când este timpul să se pregătească pentru noapte, se strecoară în baie să-și pună pijamaua. Se întoarce apoi în dormitor, îmbrăcată complet în hainele sale de noapte, înainte de a se culca.

„Așa am procedat mereu, obosită sau nu. La fel, nu-l las pe soțul meu să intre peste mine când sunt în baie, indiferent dacă mă machiez sau, Doamne ferește, am nevoie la toaletă”, dezvăluie Julie.

Ea spune că soțul ei este obișnuit cu „prudența” sa. Fiind român, are o abordare mai liberă cu privire la intimitate, dar în momentul când Julie îi spune „Sunt englezoaică”, el tolerează orice din partea ei.

Julie și soțul ei român. Foto: Julie Cook/Metro.co.uk

„Am auzit povești despre atât de multe femei care și-au lăsat soții să le vadă toate micile lor secrete: cum își rad părul de pe picioare, cum stau la toaletă când sunt în baie sau cum le privesc atunci când se machiază. Nu am înțeles asta niciodată”, mărturisește Julie.

Ea crede în „arta” feminină de „a păstra ceva secret”, altfel este convinsă că magia căsătoriei se pierde treptat și crede că, la fel de bine, femeile își pot lua în acest mod la revedere de la partenerul lor mai devreme sau mai târziu.

De asemenea, ea consideră că lipsa păstrării propriilor secrete este ceva similar cu suflatul nasului, râgâitul, scărpinatul în nas, vopsirea părului și toate celelalte lucruri personale. Julie spune că nu a făcut niciodată așa ceva de față cu soțul său și nu înțelege oamenii care o fac.

„Cum se mai găsesc toți acești oameni atrăgători? Nu e de mirare că atât de mulți oameni au aventuri. Trebuie să păstrat un pic de mister! Dumnezeu știe că există destulă oboseală și plictiseală în viața cotidiană, cu îngrijirea copiilor, cu treburile casnice, carierele și cu naveta”, crede Julie.

În plus, ea nu este de acord cu efectuarea necesităților firești ale organismului de față cu cei dragi. Unii prieteni de-ai săi i-au spus că este nebună și chiar o prietenă a recunoscut faptul că ea și soțul ei fac baie și merg la toaletă împreună, în timp ce se uită pe un laptop la Netflix.

O altă prietenă i-a spus că ea nu se va ascunde niciodată față de soțul ei: „Eu sunt ceea ce sunt. Poate să-i placă sau nu”. Alții au spus că nu este o feministă, dacă încearcă să păstreze un secret „de tip feminin” despre ea. Dar Julie nu este de acord cu asta.

„Să te schimbi în fața celeilalte jumătăți în fiecare noapte nu este doar jenant, dacă ești timid, este moartea pasiunii. Nu este nimic atractiv în a vedea pe cineva care se luptă să-și dea jos dresurile”, spune Julie.

Ea a fost de-a dreptul șocată când a citit un studiu făcut pe 1000 de persoane și a constatat că femeile au așteptat doar un an și două luni înainte de a sta în baie, în timp ce cealaltă jumătate folosea toaleta.

Același studiu a constatat că femeile au așteptat doar nouă luni înainte de a flatula în fața partenerului lor, iar bărbații și-au lăsat cealaltă jumătate să-și elimine coșurile după 10 luni de relație. Julie se întreabă cum de se mai găsesc toți acești oameni atrăgători și nu este deloc mirată de faptul că atât de mulți dintre ei au aventuri extraconjugale.

„Nu mă înțelegeți greșit, l-am lăsat pe soțul meu să mă vadă goală și m-a văzut în chinurile travaliului, alăptând, precum și prin epuizarea privării de somn când copiii noștri erau mici. Dar nici în acele momente, nu m-am gândit niciodată să-l las în baie când eu eram acolo”, dezvăluie Julie.

Ea reamintește faptul că, pe vremuri, femeile se îmbrăcau în mod privat și, dacă erau suficient de bogate, aveau o mulțime de alte doamne care să le ajute să îmbrace corsete și lenjerie de corp. Toate aceste acțiuni erau adăugate la misterul a ceea ce însemna atunci să fie o femeie și să-și păstreze formele, astfel încât bărbații să le considere mereu fascinante.

Acum nu mai este nevoie de așa ceva. Prea multe femei, din punctul de vedere al Juliei, vin de la serviciu și își aruncă sutienul în fața bărbatului, înainte de a se întinde pe canapea în pantaloni mulați. De asemenea, pe femei nu le supără faptul că mulți bărbați râgâie, flatulează sau lasă ușa băii deschisă după ce au folosit toaleta. Ceea ce nu e cazul conaționalului nostru, respectiv soțul Juliei.

„Soțul meu chiar s-a adaptat, își schimbă pijamaua atunci când eu nu mă uit. Deci, cu riscul de a părea de modă veche sau ciudată, sunt de acord cu Linda în această privință.

„Nu cred că ești mironosiță dacă te pregătești într-o altă cameră, indiferent de cât timp ai fost căsătorită sau într-o relație – cred că înseamnă să ai respect față de sine și că vrei să păstrezi un anumit mister în relația ta”, conchide Julie.

Distribuie acest articol