Soțul unei românce din Italia adus la mal fără viață de apele mării. Bărbatul plecase de acasă cu o zi înainte

O femeie română din Italia trece prin cea mai grea perioadă din viața ei după ce un bărbat a fost găsit fără viață în dimineața zilei de marți, 24 noiembrie 2020, pe o plajă din San Benedetto del Tronto, în regiunea Marche. Când a aflat această veste, conaționala noastră a contactat autoritățile, îngrijorată, și a descoperit că este vorba chiar de soțul ei.

Potrivit publicației italiene Corriere Adriatico, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit în cursul dimineții de ieri de o femeie care se plimba pe plajă. Aceasta a alertat imediat autoritățile, iar la fața locului au intervenit atât paramedicii, care n-au putut face altceva decât să constate decesul, cât și carabinierii și Garda de Coastă.

Asupra bărbatului, însă, nu a fost găsit niciun document de identitate, iar identitatea lui a rămas un mister pentru anchetatori din această cauză. Dar după ce știrea a fost publicată în presă, la Comisariatul de Poliție din localitate s-a prezentat o femeie de naționalitate română care declara, îngrijorată, că trupul neînsuflețit al bărbatului găsit pe plajă ar putea fi al soțului ei.

Polițiștii au dus-o atunci pe femeia română la carabinierii din localitate, care se ocupau de anchetă, iar aceștia i-au preluat declarația. Aceasta susținea că a avut o ceartă cu soțul ei în seara zilei de luni, 23 noiembrie 2020, iar bărbatul a plecat nervos de acasă. Alte persoane care-l cunoșteau pe bărbat au declarat, de asemenea, că l-au văzut pe bărbat, în viață, în acea seară și că acesta nu era deloc lucid.

În cele din urmă, conaționala noastră a fost pusă față-n față cu cruda realitate când a fost nevoită să identifice cadavrul bărbatului și a descoperit că este al soțului ei. Victima este un bărbat în vârstă de 41 de ani, de origine marocană, care se pare că a suferit un accident în timp ce se afla pe plajă, probabil pe niște stânci.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Primele investigații ale medicului legist au exclus atât un gest extrem din partea bărbatului, cât și o moarte provocată de altcineva, mai precizează sursa citată.