Bărbat italian urmărea și spiona cu binoclul pe vecina sa româncă. A fost denunțat și trimis în judecată

Vecina sa de casă, o româncă atrăgătoare de 37 de ani, devenise o obsesie pentru el, motiv pentru care a început să o urmărească peste tot, ba chiar să o spioneze și cu binoclul, când femeia se afla în locuința sa.

El, un bărbat italian de 68 de ani care locuiește în localitatea Biella din provincia cu același nume, este vecinul conaționalei noastre și a fost denunțat de femeia română pentru hărțuire.

Potrivit presei locale, femeia spune că luni de zile la rând îl găsea pe bărbatul italian așezat în apropierea locuinței sale, în diferite momente ale zilei și de multe ori chiar și cu un binoclu la el pentru a putea să o spioneze mai bine și să-i controleze fiecare mișcare. Mai mult, bărbatul ar fi urmărit-o zilnic, fie pe jos sau cu mașina, când femeia mergea sau se întorcea de la servici. În unele cazuri agresorul a intrat și în interiorul clădirii unde conaționala noastră locuia.

Toate aceste acte de persecuție au condus-o pe femeia română într-o stare continuă de anxietate și frică, astfel că a fost nevoită să-l denunțe. Bărbatul de 68 de ani, asistat de avocatul Marco Romanello, se apără, însă, susținând că nu a hărțuit pe nimeni niciodată și nici nu știe măcar cine este femeia care îl acuză de o faptă atât de gravă, cu atât mai puțin că ar fi urmărit-o sau ar fi spionat-o cu binoclul.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru aceste fapte iar la finalul procesului se va stabili cu exactitate care este adevărul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI