Stand Up Comedy Românesc la Roma – 15 Octombrie 2016

Stand Up Comedy La Roma

ACTUALIZARE 14 OCTOMBRIE, 2016: Având în vedere cererea mare de bilete la acest spectacol, organizatorul Alex Under Events a anunțat zilele acestea un nou spectacol de Stand Up Comedy la Roma cu Teo, Vio și Costel pentru data de Duminică, 16 Octombrie, 2016, orele 17:00, la aceeași locație din via Caterina Troiani, 90, Auditorium Santa Chiara. (vezi harta). Doritorii pot cumpăra bilete la numărul 3806976768 sau de pe site-ul www.alexunderevents.com.

ACTUALIZARE 8 OCTOMBRIE, 2016: Organizatorii au anunțat cu mare bucurie astăzi că, deși mai sunt 7 zile până la spectacol, toate biletele disponibile au fost vândute. Le urăm distracție plăcută celor care au reușit să cumpere bilete până la această dată!

Cunoscuți ca fiind fosta “Trupă DeKO” datorită activității lor în Cafe DeKO București, primul club de Stand Up Comedy din România, între anii 2003 și 2009, Costel Bojog zis COSTEL, Claudiu Teohari zis TEO și Viorel Dragu zis VIO, prin coincidență toți 3 în vârstă de 34 ani, activează acum ca actori de Stand Up Comedy în Club 99 din București.

Însă dorul “rotalienilor” de casă și de umorul românesc i-a făcut să ajungă și la Roma în acest an, mai exact la Auditorium Santa Chiara, în via Caterina Troiani, 90 (vezi harta), unde Sâmbătă, 15 Octombrie 2016, orele 20:00, vor susține primul spectacol de Stand Up Comedy românesc organizat vreodată în capitala Peninsulei.

Organizatorii acestui eveniment sunt Alex Under Events, în colaborare cu RO UK Media iar biletele pot fi cumpărate, pentru doar €10, sunând la numărul de telefon 3806976768 sau online, accesând site-ul Alex Under Events. De menționat că s-au vândut deja peste 200 de bilete și mai sunt doar circa 100 de locuri disponibile. Spectacolul va avea o durată de 2 ore, înainte și după spectacol, publicul având access și la un Open Bar cu răcoritoare și snacksuri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Având în vedere că locurile sunt limitate, organizatorii roagă publicul să ajungă cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a evita neplăceri din cauza aglomerației. Locația este dotată cu 150 de locuri de parcare, după cum confirmă organizatorii și pe pagina Facebook a evenimentului.

În final, vă prezentăm un scurt video foarte amuzant cu Teo, din 2013, pentru a vă da o idee despre ceea ce vă așteaptă la acest eveniment. Vizionare plăcută!