Stare de urgență în timpul unui zbor Wizz Air din Italia spre România, aparatele de bord arătau mai multe mesaje de atenționare

O aeronavă a companiei Wizz Air care se deplasa vineri, 25 ianuarie, 2019, din Catania spre București, s-a aflat în stare de alertă după ce în carlingă aparatele de bord au început să afișeze diferite mesaje de atenționare.

Potrivit Știrile PRO TV, pilotul a fost nevoit să declare stare de urgență și să transmită pe calea undelor radio dramaticul mesaj „MAYDAY” (mesaj de alarmă folosit la nivel internațional), după ce a observat că aparatele din carlingă afișează mai multe mesaje de avertizare.

- Continuarea articolului după publicitate -

Semnalul de alarmă a fost transmis la ora 20:13, mai scrie sursa citată, iar avionul a fost așteptat pe aeroportul din București de mai multe echipaje medicale, dar și ale pompierilor.

”Aeronava (…) a afișat mai multe mesaje de atenționare în timpul zborului. Conform procedurilor de siguranță, comandantul zborului a declarat „MAYDAY” (procedură de urgență – n.r.) și a solicitat prioritate pentru aterizarea imediată pe aeroportul din București”, au declarat reprezentanții companiei aeriene.

Cu toate acestea, avionul a aterizat în siguranță la ora 20:37 și pasagerii au fost debarcați fără probleme, în timp ce tehnicienii au început să verifice aeronava.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate