Stradă prăbușită în Italia din cauza ploilor abundente. S-a format un crater de opt metri adâncime

Vremea rea a provocat haos în Napoli, unde un crater adânc de opt metri s-a format în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, 16 aprilie, după ce o stradă s-a surpat din cauza ploilor abundente. Furnizarea de apă și gaz a fost întreruptă în zona respectivă.

700-20230416132632 (3)
Sursa foto: ANSA

Craterul s-a format pe carosabilul de pe Via del Cassano, în Secondigliano, o suburbie a orașului Napoli.

Dimensiunea găurii care s-a format a crescut rapid, ajungând la un diametru de zece metri și o adâncime de aproximativ opt metri.

Deoarece tehnicienii fac verificări la cele două conducte de canalizare și asupra celorlalte servicii subterane din zona prăbușirii, furnizarea de energie electrică și gaz a fost temporar întreruptă.

Pentru a remedia situația curentă, tehnicienii evaluează posibilitatea instalării unor stații temporare pentru aprovizionarea cu apă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Maltempo: nella notte voragine a Napoli, stop ad acqua e gas
Sursa foto: ANSA

Prăbușirea s-a produs în mod gradual, probabil din cauza ploii abundente care a lovit orașul Napoli începând cu ora 3:30 dimineața, fără a implica vehicule sau alte mijloace de transport.

Maltempo: nella notte voragine a Napoli, stop ad acqua e gas
Sursa foto: ANSA

În timpul nopții, Protecția Civilă și Pompierii au intervenit rapid pentru a asigura siguranța zonei.

Zona este în prezent supravegheată de polițiștii locali, iar traficul este deviat pe Corso Secondigliano și Via de Pinedo.