Suceava: se sinucide din cauza singurătății după ce soția divorțează și pleacă în Italia cu copilul

Casa unde a avut loc tragedia. Sursa foto: InformatiaTa.ro

Un bărbat de 54 de ani din județul Suceava, a fost găsit spânzurat în locuința sa din comuna Dornești, descoperirea fiind făcută de un vecin care a venit să-l roage să-l ajute la muncă.

Potrivit SuceavaNews.ro, bărbatul găsit mort și-ar fi luat viața din cauza singurătății, acesta suferind cumplit după ce soția sa a divorțat de el și a plecat în Italia, luând și copilul lor cu ea.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 54 de ani a fost găsit de un vecin care a sunat imediat la 112. Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață, bărbatul fiind mort deja de 2 zile la data descoperirii cadavrului.

Sursa foto: InformatiaTa.ro

Polițiștii au găsit pe în locuința bărbatului decedat și un bilet de adio în care acesta le mulțumea tuturor celor care l-au ajutat și cerea iertare pentru că nu a mai putut suporta durerea, relatează un alt site local, InformațiaTa.ro.

Trupul fără viață al bărbatului a fost preluat de medicul legal pentru efectuare necropsiei, a mai adăugat sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI